Lediga jobb

VÅRA KUNDER FRÅGAR EFTER MER HJÄLP OCH VI PÅ PURE IT GROUP BEHÖVER BLI FLERA KONSULTER. NEDAN FINNER NI NÅGRA AV DE TJÄNSTER SOM VI JUST NU SÖKER. 


Frontendutvecklare

Frontendutveckling är det roligaste som du vet. Du har stort intresse av att förstå och skapa affärsnytta och tjänster till samtliga kanaler. Du ska ha utmärkta kunskaper i HTML, CSS, JavaScript, Angular , React.JS, jQuery, Node.JS Bootstrap, REST och Typescript.  Stämmer detta in på dig? Hör av dig vi har marknadens bästa erbjudande.


Javautvecklare

Vi söker dig som brinner för Javautveckling. Du har stort intresse av att förstå våra kunders verksamhet och skapa affärsnytta och tjänster till samtliga kanaler. Vi värdesätter din personlighet och tror att du är en stjärna på teknik och gillar att utmanas.


LÖSNINGSARKITEKT

Vi söker dig som arbetat som lösningsarkitekt hos flera olika uppdragsgivare och har många lyckade införanden bakom dig. Du är väldigt bra på att implementera it-lösningar genom att du lätt skapar dig en överblick av våra kunders behov och redan existerande it-lösningar. 


EnterpriseArkitekt

Vi söker dig som redan har arbetat ett tag som EA. Du har det lätt för att sätta dig in i våra kunders affärsverksamhet och förstår tekniken samt har den sociala och pedagogiska kompetens som krävs för arkitektrollen. Du ska kunna leverera värde i form av styrmodeller, riktlinjer, verktyg, metoder till våra kunder, allt för att säkerställa att IT stödjer en organisations verksamhet.  


BUSINESS ANALYST

Vi söker dig som arbetat som Business analyst i mer än 5 år. Du har lång erfarenhet av kravinsamling, processmodellering, dokumentation samt att arbeta med Use Case. Rollen som BA kräver att du har goda IT kunskaper och bra verksamhetsförståelse. Du är en driven person som tar egna initiativ och har lätt för att arbeta agilt.