Anders Sandström VD på Pure Test AB och Rickard Graff-Lonnevig VD på Pure IT Group AB

PRESSMEDDELANDE: 2018-12-06

Pure IT Group expanderar och satsar på Test & kvalitetssäkring

Nu är det officiellt! Det nya bolaget får namnet Pure Test AB och är ett konsultföretag med hög teknisk kompetens. Personerna bakom bolaget är bröderna Anders och Johan Sandström som båda har lång erfarenhet av testbranschen och man kommer leverera precis vad namnet lovar – ren test!

 Pure Test AB består av konsulter som brinner för kvalitet i leveransen och vi anser att kvalitet byggs in i en produkt eller en tjänst - det är inget som bara skapas. Hos oss hittar man därför de mest erfarna testarna i branschen och vi hjälper dig som kund att hitta specialistkonsulter inom ditt område med bästa kompetens.

 ” Det känns otroligt spännande! Jag anser att vår styrka ligger i att vara ett framåttänkande testkonsultbolag som drivs av en enkel idé: det ska bara funka. Med det sagt så vet jag att vi har fantastiska förutsättningar för framgång och jag är stolt över att jag har getts möjligheten att leda skeppet på denna spännande resa!”, säger Anders Sandström, VD på Pure Test AB

 Vår grundidé är enkel:vi erbjuder ett förenklat konsultliv där du verkligen tjänar vad du förtjänar!

Tillsammans skapar vi ett mervärde genom kvalitet framför kvantitet där konsulten står i centrum, som med verklig erfarenhet, rätt attityd och ett eget driv vill vidareutvecklas för att på så sätt hålla sig ajour med de senaste teknikerna, metoderna och verktygen.

” –Pure har funnits på den svenska IT konsultmarknaden sedan 2009 och har ett 70-tal anställda konsulter på våra kontor i Stockholm, Umeå, Helsingborg och Malmö. Efterfrågan kring test har de senaste åren växt och satsningen på ett eget testbolag är ett naturligt sätt för oss att kunna säkerställa att våra kunder får den bästa kompetensen på området. Vi är glada över att kunna göra denna satsning med två av de bästa personerna inom testområdet”, säger Rickard Graff-Lonnevig, VD på Pure IT Group

Det ska kännas bra för både dig och oss när du tar klivet över till att bli en av våra specialistkonsulter.

Efterfrågan av vår testkompetens är hög och vi behöver bli fler för att hjälpa våra kunder. Är du en riktigt duktig konsult och är intresserad av att göra oss sällskap, kontakta oss gärna.

För mer information samt pressbilder, vänligen besök:
http://www.pure.se/

 För ytterligare frågor, vänligen kontakta:
Rickard Graff-Lonnevig, VD på Pure IT Group, +46 73 316 75 98

Anders Sandström, VD på Pure Test AB,+46 73 600 16 43