SPECIALISTERNA SOM PÅVERKAR SIN EGEN VARDAG

Vi tror att konsulter som får utrymme att utvecklas och som ges verklig frihet är mer motiverade och därmed gladare. Därför styr du, tillsammans med uppdragsgivaren, dina dagar själv. I och med vår positionering som specialistleverantör och strategisk rådgivare, där vi alla innerligt brinner för det vi gör, är vi väl medvetna om att utöver att ha de mest stimulerande uppdragen och de bästa uppdragsgivarna även erbjuda det bästa finansiellt.
Vårt erbjudande uppmuntrar till driv, delaktighet och engagemang. Vi lever efter devisen, frihet under ansvar - på riktigt!

VÄNSKAP

Vi har utvecklande konferenser, teknikevents, seminarier och givande lunchträffar och en och annan “after work” samt andra teambuilding aktiviteter.  Vi arbetar kontinuerligt med att bygga gruppdynamik och bibehålla den starka företagskultur vi har på Pure. Vi ställer inga krav på ditt deltagande med självklart är det trevligt ju fler som kommer.  

KOMPETENSUTVECKLING

Vi är konsulter med verklig erfarenhet, med rätt attityd och med ett eget driv att vidareutvecklas för att på så sätt vara väl insatta i de senaste teknikerna, metoderna och verktygen som idag erbjuds. Konsulten äger själv ansvaret för sin kompetensutveckling, det har varit en framgångsfaktor för oss. Kunskap och specialutbildningar som vi sedan delar tillsammans.

Vi är erfarna specialister med ett eget driv och intresse för såväl kundens verksamhetsområde såväl som för den teknik man valt att specialisera sig på. Våra medarbetare bidrar alltid med kunskap och stor förståelse för våra kunders verksamhet och därmed skapas äkta affärsnytta.  

 VÅR HISTORIA

Pure IT Group startades 2010 av erfarna IT-entreprenörer och utvecklare och har sen dess växt organiskt, med kvalitet framför kvantitet, till att nu vara drygt sjuttio erfarna konsulter med kontor på fyra orter i Sverige. Visionen med Bolaget var ifrån dag ett att etablera en organisation med konsulten i centrum, att vara en arbetsgivare med de mest tilltalande uppdragen och uppdragsgivarna, erbjuda marknadens bästa villkor och dessutom ha riktigt roligt tillsammans.

Pure IT Group är verksamma inom utveckling och IT-arkitektur, integration, teknisk testning och projekt- och testledning och vi hjälper våra uppdragsgivare att effektivisera mjukvaruleveransen och ”digitalt transformera kundens verksamhet på riktigt”, för att citera hur ledande bolag på den svenska marknaden benämnt oss. 
Tillsammans är vårt primära ledord. 
Vi utvecklas tillsammans med våra uppdragsgivare. Genom vår tekniska expertis i harmoni med branschkunskap inom exempelvis bank och försäkring, offentlig verksamhet och spel hjälper vi våra kunder till effektivare processer och förbättrade användarupplevelser. Vi jobbar på att ständigt vara uppdaterade på vad som väntar runt hörnet, vilken teknik, verktyg eller process som är det bästa, där vi tillsammans kan dra nytta av de tekniker och trender som framtiden erbjuder.